|
|
Lån  


 
Valg af persienne type
Med en persienne kan du både styre lyset og udsigten, men du kan også lukke af for eventuelle nysgerrige blikke.

I forhold til gardiner giver persienner dig et utal af muligheder for både at regulere lysindfaldet og forhindre nysgerrige blikke udefra.

Persienner findes i mange forskellige type. hvilken du skal vælge afhænger meget at hvad du har råd til, hvilke lys du gerne vil have ind, og hvor let det skal være at håndtere og rengøre.

Plastpersienner
Plastpersienner er de billigste. Plastpersienner er meget lette at trække op, men går også meget let i stykker.

Alupersienner
Alupersiennerhar mange fordele. Persiennen er let, og derfor let at trække op, den kan tåle at blive vasket, og holdbarheden er bedre end plastlameller. De er desuden nemme selv at tilpasse.

Træpersienner
Træpersienner har sin egen charme, men de fylder også en del mere, når den er trukket op. Persienner af træ er karakteristiske og giver meget specielle lysvirkninger. Træsorterne kan være ask, kirsebær, bøg, oregonpine og ramin, som alle er forholdsvis lyse typer. Mørke træpersienner er ofte af teak eller mahogni.

Træpersienner fremstilles på mål, det er stort set umuligt selv af tilpasse dem.

Træpersienner er langt mere sarte end fx alupersienner og bør derfor ikke udsættes for hård behandling.

Kategorier på sider:

Valg af persienne type Boligleksikon Persienner Bolig ting Tilpasning af persinner Hvorfor persienner Netbutikker Gardiner Rengring af persienner Kampagnetilbud Opstning af persienner Vindue Tilpasning af persinner


 Du er her: Persienne - Netannoncer Persienne -